Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین از کسب رتبه نخست در برخی شاخص‌های ارتباط با صنعت در بین دانشگاه‌های کشور خبر داد و گفت: برخی از دستاورد‌های این دانشگاه به عنوان اقدامات اثرگذار معرفی شده است.

مرتضی سعادت طرقی، رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: ارتباط میان صنعت و دانشگاه موضوعی است که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته اســت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
آمار‌های موجود در خصــوص قرارداد‌های ارتباط صنایع و دســتگاه‌های اجرایی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور خوشبختانه رشد این آمار‌ها را نشان می‌دهد.

سعادت طرقی ادامه داد: در سال‌های اخیر تفاهم نامه‌هایی میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی امضا و همکاری‌های خوبی آغازشــده اســت که نتیجه‌ی آن واگــذاری پروژه‌های تحقیقاتی به مراکز علمی، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور بوده است.

رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه اسفراین اعضای هیئت علمی را مجری اصلی این طرح دانست و خاطرنشان کرد: رتبه بندی و ارزیابی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور باهدف ایجاد فضای رقابت می‌تواند کمک شــایانی در راســتای تعالی نظام آموزشی کشور و همچنین افزایش و ارتقاء دانشــگاه‌ها در سطح جهان نماید. از همین رو پایش وضعیت قرارداد‌های ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش علی کشور در سال ۱۳۹۷ با تعریف ۱۷ شاخص آغاز شد.

وی افزود: با توجه به نتایج و بازخورد‌های مناسب سال ۱۳۹۷، در سال ۹۸ باهدف ارزیابی دقیق تر، دفتر ارتباط با صنعت وزارت عتف، اقدام به بازبینی و تعریف دقیق شاخص‌ها اقدام نمود که در نهایت ۴۰ شاخص تعریف شد.

سعادت طرقی با اشاره به گزارش اعلام شده از سوی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: طبق این گزارش مجتمع آموزش عالی اسفراین در شاخص «تعداد کلیه پرسنل فعال در قراردادهاى ارتباط با صنعت و جامعه در حال اجرا» و «تعداد قراردادهاى ارتباط با صنعت و جامعه در حال اجرا» رتبه نخست را در بین ۸۳ دانشگاه و مراکز علمی پژوهشی کشور کسب کرد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تصریح کرد: در این گزارش در مورد شاخص «اثر بخشی در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی و مشارکت در بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی منطقه و کشور» دستاورد‌های مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین مانند انجام طرح‌هاى کوآپ و آموزش دانشجویان در صنایع و همچنین اجراى طرح امداد (افزایش مهارت دانش و اشتغال پذیرى دانشجویان) به عنوان اقداماتی مهم و اثرگذار مطرح شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه اسفراین کارآفرینی پژوهش دانشگاه خراسان شمالی مجتمع آموزش عالی ارتباط با صنعت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، در رتبه‌بندی تایمز پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ مؤسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته‌اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است

کد خبر 6097399

دیگر خبرها

  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد