Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: با توجه به محرومیت استان خراسان شمالی، از ایجاد دانشگاه صنعتی در اسفراین حمایت خواهیم کرد؛ زیرا مجتمع آموزش عالی این شهر ارتباط موثری با صنایع دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در دیدار با اعضای هیئت رئیسه مجتمع آموزش عالی و فنی مهندسی اسفراین گفت: علم موقعی خوب است و مفید خواهد بود که همراه تجربه باشد که حضور دانشجویان مجتمع در صنایع و طرح آموزش مهارت محور که در این دانشگاه اجرا می‌شود، در این راستا موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام یعقوبی با اشاره به اینکه شهرستان اسفراین دارای بستر خوبی از لحاظ صنعتی است، بیان کرد: با توجه به محرومیت استان خراسان شمالی، از ایجاد دانشگاه صنعتی در اسفراین حمایت خواهیم کرد.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اجرای طرح آمایش دانشگاهی بیان کرد: با تلاش مسئولین استان تلاش کردیم تا دانشگاه کوثر به جهت اینکه یک دانشگاه تک جنسیتی است از اجرای طرح آمایش منتفی گردد تا بستر خوبی برای تحصیل دانشجویان در یک محیط علمی فراهم شود.

حجت الاسلام موسوی جاجرمی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه‌های استان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه مجتمع آموزش عالی اسفراین ظرفیت خوبی را از لحاظ آموزشی، پژوهشی و زیر ساختی دارا است، گفت: باید با دلایل مستدل و منطقی و معرفی دستاورد‌های مجتمع تلاش کنیم تا این مرکز آموزش عالی در استان حفظ شود و با تلاش مسئولین زمینه ارتقا آن به دانشگاه صنعتی شمال شرق کشور فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از استان‌های کشور همانند بیرجند و اصفهان هم دانشگاه مادر و هم دانشگاه صنعتی ایجاد شده است تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا با همکاری همه مسئولین و دلسوزان، ضمن ارتقا دانشگاه بجنورد به عنوان دانشگاه جامع استان، زمینه حضور یک دانشگاه صنعتی را نیز در استان فراهم آوریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه اسفراین آمایش دانشگاهی دانشگاه بجنورد امام جمعه بجنورد دانشگاه صنعتی خراسان شمالی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی صبح یکشنبه با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب حامی‌ترین عزیز برای آموزش و پرورش است و در فرمایش‌های متعدد از جمله دیدار اخیر با معلمان، نکات مبسوط و کاربردی را بیان کردند.

وی افزود: ایشان فرمودند همه جامعه مکلف هستند که از معلم و آموزش و پرورش حمایت کنند، زیرا حال جامعه بستگی به حال مدرسه دارد. مدرسه امروز نماد آینده جامعه است و نبض جامعه به دست آموزش و پرورش و مدارس زده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه عملکرد برخی مسئولان در این حوزه بسیار مهم است، تصریح کرد: اشتباهی که در برخی ادارات و سازمان‌ها صورت می‌گیرد نگاه به آموزش و پرورش به مانند یک اداره دیگر است، رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند این تصور اشتباه است.

وی ادامه داد: اگر نگاه به آموزش و پرورش اولویت اول باشد به لطف خداوند، مشکلات جامعه برطرف خواهد شد.

ابراهیمی با اشاره به اقدامات فرهنگ ساز در حوزه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: طرح سپاس معلم در دو سال اخیر در آموزش و پرورش استان اصفهان اجرا شد. این طرح به پیشنهاد ما به صورت ملی در حال اجراست و براساس آن سایر نهادها و ادارات به محوریت فرمانداری‌ها و بخش‌داری‌ها در مدارس حضور یافته و جلسات تجلیل توسط آنان انجام می‌شود.

وی با اشاره به برخی فعالیت‌های انجام شده در آموزش و پرورش افزود: رئیس جمهور اهتمام ویژه‌ای به این حوزه دارد و شورای عالی آموزش و پرورش که ۱۰ سال بدون حضور رئیس جمهور برگزار می‌شد، در دو سال اخیر با حضور رئیس جمهور تشکیل و تصمیم‌های خوبی در آن اتخاذ می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از خروجی‌های این جلسات، اجرای رتبه بندی معلمان بود که با رفع بسیاری از اشکالات شروع خوبی در این زمینه داشتیم. دیگر خروجی این جلسات نیز استخدام نیروهای جدید بود که در دو سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار نفر به عنوان نیروی تازه نفس با نگاه ویژه به کیفیت آموزش و گزینش وارد آموزش و پرورش شدند.

وی با اشاره به افزایش ورودی دانشگاه فرهنگیان در دو سال اخیر گفت: کاهش چشمگیر ورودی‌ها در سایه بی توجهی به دانشگاه فرهنگیان سبب ایجاد یک ابر چالش برای آموزش و پرورش شده بود. با تلاش‌های صورت گرفته عدد پایه به ۲۵ هزار نفر و امسال به ۳۰ هزار نفر رسید.

ابراهیمی با اشاره به تجلیل از معلمان فداکار اظهار کرد: در پی یک ایده استانی، هزاران نفر از معلمانی که از منظر دانش‌آموز و خانواده‌ها، فداکاری شاخصی داشتند براساس یک فراخوان به ما معرفی شدند. به عنوان مثال معلمی داریم که ۱۵۴۰ کودک کار را به عرصه تعلیم و تربیت بازگردانده و این دانش آموزان امروز جز فارغ‌التحصیلان موفق هستند. در همین راستا از تعدادی از این معلمان شاخص به نمایندگی از هزاران نفر، تجلیل خواهیم کرد.

کد خبر 6096903

دیگر خبرها

  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • زائران حج در واقع سفیران جمهوری اسلامی ایران هستند
  • ۲ کوهنورد مفقود شده در ارتفاعات خراسان شمالی پیدا شدند
  • سامانه بارشی در خراسان شمالی فعال می‌شود/ کاهش ۱۰درجه‌ای دمای هوا
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته