Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@11:18:41 GMT

تلاش‌های آخر اساتید دانشگاه اسفراین برای لغو آمایش

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۸۳۰۷

تلاش‌های آخر اساتید دانشگاه اسفراین برای لغو آمایش

با انتشار نامه‌ای از سوی وزارت علوم که از رؤسای برخی دانشگاه‌ها خواسته بود پیگیر آمایش دانشگاهی در استان خود شوند، مسئولان مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین بار دیگر به تکاپو افتادند تا جلوی این مسئله را بگیرند زیرا بر اساس طرح آمایش دانشگاه اسفراین که از ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه ارتباط با صنایع بهره مند است می‌بایست به دانشگاه بجنورد ملحق شده و از آنها دستور بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که طبق اخبار منتشر شده دانشگاه اسفراین هم از نظر میزان برقراری ارتباط با صنایع و انعقاد قراردادهای همکاری و هم از نظر رتبه بین دانشگاهی از دانشگاه بجنورد شرایط مطلوب‌تری را دارد.

خبرگزاری مهر پیش از این در گزارشی سعی داشت موضوع آمایش دانشگاهی در خراسان شمالی را مورد بررسی قرار دهد و از این رو با نمایندگان مجلس نیز گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید:

مخالفت مجتمع آموزش عالی اسفراین با ادغام / زیر بار آمایش نمی‌رویم

واکنش‌ها به طرح آمایش در روزهای اخیر شدت بیشتری پیدا کرده است؛ ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در این خصوص اظهار کرد: علم موقعی خوب است و مفید خواهد بود که همراه تجربه باشد که حضور دانشجویان مجتمع در صنایع و طرح آموزش مهارت محور که در این دانشگاه اجرا می‌شود، در این راستا مؤثر است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان اسفراین دارای بستر خوبی از لحاظ صنعتی است، بیان کرد: با توجه به محرومیت استان خراسان شمالی، از ایجاد دانشگاه صنعتی در اسفراین حمایت خواهیم کرد.

حجت الاسلام یعقوبی با اشاره به اجرای طرح آمایش دانشگاهی گفت: با تلاش مسئولین استان تلاش کردیم تا دانشگاه کوثر به جهت اینکه یک دانشگاه تک جنسیتی است از اجرای طرح آمایش منتفی گردد تا بستر خوبی برای تحصیل دانشجویان در یک محیط علمی فراهم شود.

دانشگاه اسفراین باید صنعتی شود

حجت الاسلام موسوی جاجرمی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه‌های استان نیز با اشاره به اینکه مجتمع آموزش عالی اسفراین ظرفیت خوبی را از لحاظ آموزشی، پژوهشی و زیر ساختی دارا است، گفت: باید با دلایل مستدل و منطقی و معرفی دستاوردهای مجتمع تلاش کنیم تا این مرکز آموزش عالی در استان حفظ شود و با تلاش مسئولین زمینه ارتقا آن به دانشگاه صنعتی شمال شرق کشور فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از استان‌های کشور همانند بیرجند و اصفهان هم دانشگاه مادر و هم دانشگاه صنعتی ایجاد شده است تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا با همکاری همه مسئولین و دلسوزان، ضمن ارتقا دانشگاه بجنورد به عنوان دانشگاه جامع استان، زمینه حضور یک دانشگاه صنعتی را نیز در استان فراهم آوریم.

طرح سوال از وزیر علوم در دست پیگیری است

همچنین امان الله حسین پور، نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی در دیدار با هیئت رئیسه مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین، ضمن مخالفت با طرح آمایش و ادغام این مجتمع با دانشگاه بجنورد گفت: ماه گذشته با معاون وزیر، نماینده، ولی فقیه در استان و استاندار خراسان شمالی جلسه‌ای داشتیم و بنده به شدت مخالفت خود را با این طرح اعلام کردم.

حسین پور عنوان کرد: این طرح در سال ۹۴ شروع شد، وزارتخانه در اردیبهشت ۹۹ مصوب نموده و در آبان ماه سال جاری نیز ابلاغ کرده و در حال حاضر نه تنها خراسان شمالی بلکه ۱۰ استان دیگر درگیر این موضوع می‌باشند.

نماینده اسفراین در مجلس با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خانه ملت در این خصوص گفت: ۲۰ امضا از نمایندگان مجلس جمع کرده و طرح سوال از وزیر را مطرح کرده‌ایم؛ این طرح سوال در سیستم نیز ثبت شده و موضوع را به کمیسیون آموزش رسانده‌ایم.

وی افزود: در کمیسیون آموزش طرح تعویق ۲ ساله این طرح مطرح شد و بر این موضوع نیز مصر هستیم.

حسین پور با بیان این موضوع که این طرح از پیشنهادات شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارتخانه را موظف نکرده است و فقط در زمینه آمایش دانشگاه‌ها اختیار داده.

نماینده محترم شهرستان در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در صورت اصرار وزارت علوم مبنی بر اجرای این طرح تنها در صورتی اجرای آن را خواهیم پذیرفت که مجتمع آموزش عالی اسفراین با توجه به همجواری با دو صنعت فولاد و لوله گستر به قطب فنی و مهندسی استان تبدیل شود و تمامی رشته‌های فنی و مهندسی دیگر دانشگاه‌های استان در این مجموعه متمرکز شود.

کار به تجمع رسید

در ادامه این روند اعضای هیئت علمی و جمعی از کارکنان مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین به منظور اعلام مخالفت خود با طرح مذکور مقابل فرمانداری شهرستان تجمع کردند.

طاهر رستمی، فرماندار اسفراین نیز به جمع اساتید دانشگاهی آمد و همراهی خود با آنان را اعلام کرد.

برکناری رئیس دانشگاه به دلیل مخالفت با وزیر

اما این پایان کار نبود. این مخالفت‌ها باعث شد رئیس دانشگاه اسفراین طی هفته گذشته از سوی وزارت علوم برکنار و فردی دیگر جایگزین شود. بر این اساس علی خرسندزاک سرپرست این مجموعه شد.

در بخشی از نامه انتصاب سرپرست جدید که از سوی وزیر علوم ارائه شده بود آمده:

«امید است در راستای ارتقای کیفی نظام آموزش عالی، تعیین و تثبیت برنامه‌های گسترش، کمی، تنظیم و اجرای برنامه‌های علمی (آموزشی و پژوهشی) در راستای شبکه‌سازی و مأموریت گرایی، متناسب‌سازی رشته‌ها با نیازها، همکاری لازم با دانشگاه بجنورد در اجرای مصوبه شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی موضوع نامه‌های شماره ۲/۱۶۰۹۳۴ مورخ ۹۹/‌۰۸/۰۳ و ۲/۱۶۳۰۸۲ مورخ ۹۹/‌۰۸/۰۶ داشته و اهتمام عالی خویش را در توسعه کمی و کیفی آن مجتمع با بهره‌مندی از مشارکت اعضای هیئت‌علمی و کارکنان به‌کار گیرید.»

استاندار: پیگیر لغو طرح هستیم

محمد علی شجاعی، استاندار خراسان شمالی نیز در این خصوص در گفتگو با مهر اظهار کرد: طرح آمایش ملی بوده و صرفاً مربوط به استان نیست با این حال پیگیر هستیم تا این کار انجام نشود.

وی بیان داشت: مکاتباتی انجام داده‌ایم و مطالبات خود را به گوش وزیر علوم رسانده‌ایم و امیدواریم این اتفاق رقم نخورد.

حال باید دید سرانجام این کش و قوس‌ها چه می‌شود؟ زور وزارت علوم می‌چربد یا دلایل استانی مسئولان را اقناع می‌کند؟

کد خبر 5075910

منبع: مهر

کلیدواژه: سند آمایش آموزش عالی فرمانداری اسفراین دانشگاه بجنورد تجمع اعتراضی ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا هفته بسیج محدودیت های کرونایی کرمانشاه آمار کرونا شهرکرد گرگان شهرستان کرج ستاد ملی مقابله با کرونا بوشهر بارش باران کتاب و کتابخوانی مجتمع آموزش عالی دانشگاه اسفراین دانشگاه بجنورد دانشگاه صنعتی آمایش دانشگاه خراسان شمالی فنی و مهندسی وزارت علوم دانشگاه ها طرح آمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار امیر دریادار سیاری درباره تلاش «دشمنان» برای «کنترل اذهان جوانان ایران»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر دریادار حبیب الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده جمهوری اسلامی ایران، در آیین اختتامیه دوره توانمندسازی اساتید، معلمان و مربیان عقیدتی سیاسی ارتش که صبح امروز (پنجشنبه) در مرکز آموزش بصیرت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در شهر مشهد مقدس برگزار شد، ضمن گرامیداشت ۱۲ اردیبهشت ماه و روز معلم و همچنین روز خلیج فارس و اهمیت آن در تاریخ ایران گفت: نام گذاری این روز مصادف با اخراج پرتغالی های استعمارگر از تنگه هرمز است.

بنابر گزارش ایلنا، وی با بیان اینکه حضور قدرت های خارجی در منطقه خلیج فارس نشان از اهمیت ویژه این منطقه است، گفت: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است و از همین رو هرکس که بتواند بر دریا حکمرانی کند، می‌تواند زندگی مردم را کنترل کند.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: قدرت های استعماری و به‌ویژه انگلستان با تخریب بنادر ایران و تبدیل آن به زمین سوخته سعی داشتند تا دسترسی ایران به آب های آزاد را محدود کنند و این موضوع نماد عینی تزریق فرهنگ استکباری بیگانه برای جلوگیری از رشد و پیشرفت ایران بود.

امیر دریادار سیاری با اشاره به لزوم تبیین خسارت های وارد شده از سوی استعمارگران به ایران به‌وسیله اساتید و معلمان گفت: اهمیت ویژه کار معلمان معارف دینی و قرآنی همین است که با استفاده از فرهنگ قرآنی به پرورش فکری تصمیم سازان و تصمیم گیران آینده ما کمک کنند تا آنان بتوانند خطرات ناشی از نفوذ فرهنگ های بیگانه و استعمارگر را بشناسند و در مقابل این جنگ نرم به مبارزه بپردازند.

وی در ادامه با اشاره به شخصیت ممتاز شهید عالی قدر استاد مطهری عنوان کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) شهید مطهری انسانی زمان شناس بود که با شناسایی نیازها، در جهت رفع آنها با اخلاص فکر می‌کرد، می‌نوشت و تلاش می‌کرد و به همین دلیل شهید مطهری نقش مهمی در تربیت و پرورش آینده‌سازان ایران داشت.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی در یک سازمان گفت: مهم ترین دارایی هر سازمانی سرمایه انسانی آن است؛ چراکه سرمایه انسانی در زمان حاضر می تواند باعث رشد و تعالی سازمان شود.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: در راستای پروش سرمایه انسانی اثرگذار در یک سازمان، بحث تعلیم و تربیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در واقع می توان گفت برای داشتن سرمایه های انسانی کارآمد باید اساتید و معلمان توانمندی داشت که آنان را آموزش دهند.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه ظهور تکنولوژی های نوین ارتباطی و به ویژه فضای مجازی کنترل اذهان مردم را در اختیار دشمنان قرار داده است، گفت: یکی از مهم ترین اهداف جنگ ترکیبی دشمنان، کنترل اذهان مردم و به ویژه جوانان و آینده سازان ایران در راستای تغییر ارزش ها و باور های آنان است که منجر به تغییر افکار و در نهایت تغییر رفتار آنان شود.

وی با اشاره به نقش معارف قرآنی و دینی و اساتید این حوزه در مواجه با جنگ نرم و ترکیبی دشمن گفت: یکی از وظایف مهم اساتید این حوزه ممانعت از تغییر ارزش ها و باورهای جوانان عزیز کشورمان از طریق تبیین دقیق معارف قرآنی و دینی و دعوت به تدبر در آیات قرآن کریم است.

امیر دریادار سیاری در پایان گفت: امروز یکی از نیاز های اصلی ما این است که به موضوع تعلیم و پرورش جوانان اهمیت بیشتری دهیم تا در نبرد های آینده و در مقابله با فرهنگ های استکباری دست برتر را داشته باشیم.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902147

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • هشدار امیر دریادار سیاری درباره تلاش «دشمنان» برای «کنترل اذهان جوانان ایران»
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود