Web Analytics Made Easy - Statcounter

امان الله حسین پور، با اشاره به تصمیم وزارت علوم مبنی بر ادغام ۵۰ دانشگاه منطقه محروم کشور از جمله اسفراین به عنوان پردیس به دانشگاه های مادر استان ها، گفت: طی پیگیری های صورت گرفته تاکنون اجرایی شدن این طرح متوقف شده است تا طرح تکمیل تری مصوب شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امان اله حسین پور، نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار عصر اترک  با اشاره به اینکه براساس تصمیم وزارت علوم ۵۰ دانشگاه منطقه محروم کشور از جمله اسفراین به عنوان پردیس قرار است که به دانشگاه بجنورد ادغام شود، گفت: این در حالی است که دانشگاه اسفراین از لحاظ امکانات و تعداد اعضای هیئت علمی،  در سطح دانشگاه بجنورد و شاید مجهز تر از آن باشد، اما متاسفانه مقرر شده که دانشگاه اسفراین را پردیس دانشگاه بجنورد اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین پور ادامه داد: طی پیگیری های صورت گرفته تاکنون اجرایی شدن این طرح متوقف شده است تا طرح تکمیل تری مصوب شود.

وی افزود : در بودجه امسال نیز پیشنهاد داده شده که دانشگاه اسفراین به عنوان پردیس دانشگاه بجنورد باشد، اما این موضوع را در قانون بودجه اصلاح کردیم و بودجه دانشگاه فنی مهندسی اسفراین مستقل دیده شد.

 اسفراین با اشاره به اینکه بخش زیادی از جمعیت شهرستان در روستاها سکونت دارند، گفت: تقویت راه و آبرسانی به روستاهای اسفراین باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان دولتی قرار بگیرد.

حسین پور به رشد شاخص راه‌های روستایی استان طی سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: این روند باید ادامه داشته باشد تا تمام مردم روستایی استان در رفاه بیشتر زندگی کنند.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: براساس قانونی که برای تفکیک استان خراسان شمالی ذکر شده، تنها استانی که صراحتاً اعلام شده، که دستگاه‌های اجرایی ادارات کل و امکانات استان در بین شهرستان ها متوازن توزیع شود، که براساس این قانون برخی از ادارات کل می توانند در اسفراین یا شیروان مستقر شوند که این برنامه به مرحله اجرا نرسیده است.

 وی با اشاره به اینکه با پیگیری های به عمل آمده تولیدات کارخانه فولاد اسفراین از هفت هزار تن به ۱۴ هزار تن در ماه رسیده، اظهارکرد: همچنین بودجه استان در سال جاری بیش از ۲۳۶ درصد رشد و مبلغ یک هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان مصوب شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه اسفراین دانشگاه بجنورد حسین پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی از تصویب صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ در شهرستان اسفراین خبر داد.

رضا شکاریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تشکیل جلسه شورای عالی محیط زیست در روز گذشته در تهران، اظهار کرد: در این شورا با صدور مجوز زیست‌محیطی در این معدن موافقت شد و باید در ادامه کار، ارزیابی‌های لازم در منطقه انجام شود. در ارزیابی‌ها نیز باید مواردی مانند پوشش گیاهی، جانوری، اقلیم و ... به‌صورت دقیق بررسی شود.

وی ادامه داد: البته ارزیابی‌ها توسط متخصصان محیط زیست انجام و آماده شده است و باید در استان و بعد از آن در سازمان تایید شود.

شکاریان بیان کرد: معدن سرب و روی آلبلاغ در منطقه حفاظت‌شده ساریگل اسفراین قرار دارد که این منطقه چسبیده به پارک ملی ساریگل و منطقه شکارممنوع «شاه جهان» است. این اداره کل درخواست داده بود که در صورت تصویب صدور مجوز برای معدن یادشده، منطقه شکار ممنون «شاه جهان» ارتقا یابد.

وی اضافه کرد: در این جلسه، موضوع ارتقای منطقه شمال غرب سالوک که شکار ممنوع است، به منطقه پناهگاه حیات وحش و حفاظت‌شده مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، معدن سرب و روی آلبلاغ در منطقه حفاظت‌شده ساریگل اسفراین قرار دارد که در چند سال گذشته به علت حضور غیرمجاز سودجویان در این منطقه، جان تعدادی از آنها به علت ریزش حفره‌های کنده‌شده توسط آنها گرفته شد. از سوی دیگر برداشت‌های غیرمجاز از این معدن موجب شد تا مسؤولان به دنبال گرفتن مجوزهای اکتشاف، بهره‌برداری و زیست‌محیطی باشند تا برداشت‌ها اصولی انجام شود و مزیت اقتصادی آن عاید مردم منطقه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است
  • بازگشت سنت اعتراض‌ به دانشگاه‌های آمریکا | دانشجویان: تعامل با رژیم اشغالگر متوقف شود / سرکوب می‌کنید؟ مقاومت می‌کنیم
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه نیویورک
  • نجات کوهنوردان مفقود شده در ارتفاعات بام و صفی آباد
  • ۲ کوهنورد مفقود شده در ارتفاعات خراسان شمالی پیدا شدند
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد