Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی نماینده مردم شهرستان اسفراین از منتفی شدن الحاق دو دانشگاه کوثر بجنورد و فنی مهندسی اسفراین به دانشگاه بجنورد با پیگیری نمایندگان مردم در مجلس خبر داد.

امان الله حسین پور در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: با پیگیری های نمایندگان استان و جلسات متعدد با مسئولان، موضوع تبدیل دو دانشگاه کوثر بجنورد و فنی مهندسی اسفراین به پردیس دانشگاه بجنورد منتفی شد و این دو دانشگاه از لحاظ اعتباری مستقل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ‌ وزارت علوم طرحی را با عنوان ساماندهی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پیگیری می کرد که متاسفانه سبب می شد تا حدود ۵۰ مجتمع آموزش عالی کشور که در مناطق محروم بودند به عنوان پردیس دانشگاه های بزرگتر لحاظ شوند.

حسین پور ادامه داد: از جمله این دانشگاه‌ها، دانشگاه کوثر بجنورد، فنی مهندسی اسفراین و مجتمع آموزش عالی شیروان بود که قرار بود تا زیر مجموعه دانشگاه بجنورد و پردیس آن شوند.

وی تاکید کرد: نمایندگان استان در این شهرستان ها نیز پیگیری های بسیاری را برای لغو آن داشته و مکاتباتی را با وزارت علوم و همچنین جلساتی با دکتر قالیباف رئیس مجلس انجام دادند.

وی گفت: دانشگاه کوثر بجنورد دانشگاه تک جنسیتی است و از بسیاری استان‌های کشور دانشجو می پذیرد. دانشگاه فنی مهندسی اسفراین نیز امکانات بسیار خوب و مناسبی حتی بیشتر از دانشگاه دولتی بجنورد دارد که طرح وزارت علوم سبب تضعیف این دانشگاه ها می شد.

وی تاکید کرد: نهایتاً در آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که مصوبه آن اخیراً ابلاغ شد با الحاق دانشگاه کوثر بجنورد و فنی مهندسی اسفراین به دانشگاه بجنورد مخالفت شد.

حسین پور افزود: مخالفت شورای عالی انقلاب فرهنگی بدین معنااست که این دو دانشگاه به پردیس دانشگاه بجنورد تبدیل نخواهند شد و از لحاظ بودجه و اعتبارات نیز مستقل می مانند تا با قدرت به ارائه خدمات به دانشجویان نقاط مختلف کشور ادامه دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی خراسان شمالي بجنورد اسفراين امان الله حسین پور دانشگاه کوثر بجنورد فني مهندسي دانشگاه بجنورد دو دانشگاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳ مصوبه اخیر این شورا را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.

به گزارش مشرق، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به شورای عالی حوزه های علمیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرد.

اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

بر اساس این گزارش، نخستین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده اصلاح ماده ۴ آیین نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در جلسه ۸ اسفند ۱۴۰۲ این شورا به تصویب رسیده بود.

مطابق این مصوبه، اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شدند که به شرح زیر است:

سه نماینده از شورای عالی حوزه های علمیه

سه نماینده از شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة یا نماینده وی

مدیران حوزه های علمیه خراسان، اصفهان، خواهران، جامعة الزهراء

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

۷ تن از فضلای صاحب نظر حوزوی

افراد فوق الذکر به مدت ۳ سال به عضویت در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می شوند.

اعضای کمیته جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

مصوبه دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۸ اسفند ۱۴۰۲ مصوب شده و رئیس جمهور آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش و هیأت عالی جذب اساتید دانشگاه ها ابلاغ کرد، «ماده واحده تعیین اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» بود.

وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت مرکزی جذب، رئیس دانشگاه فرهنگیان به عنوان دبیر هیأت مرکزی جذب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دبیر ستاد نظارت تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان اعضای حقوقی و اسدالله اسدی گرمارودی، سعید غیاثی ندوشن، سید نقی موسوی، فهیمه فرهمندپور و فخرالسادات نصیری به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال انتخاب شدند.

اعضای هیأت عالی تجدید نظر وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد

مصوبه سوم این شورا در ۸ اسفند ۱۴۰۲ که ۱۱ اردیبهشت امسال از سوی رئیس جمهور به وزرات خانه های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شد، «ماده واحده انتخاب نمایندگان شورای انقلاب فرهنگی در هیأت های عالی تجدید نظر وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد» بود.

طبق این مصوبه، محمدرضا مخبر دزفولی در کسوت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدید نظر وزارت علوم و دانشگاه آزاد ابقا و سید سعیدرضا عاملی به عضویت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت تجدیدنظر وزارت بهداشت انتخاب شد.

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • ماندن توماس توخل در بایرن مونیخ، احتمالی که دیگر نمی‌توان آن را رد کرد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه نیویورک